vineri, 19 septembrie 2014

Apartamentele din asamblurile rezidentiale sunt avantajoase

Daca esti un tanar care este in cautarea unei locuinte si isi doreste sa gaseasca ceva foarte avantajos si pe gustul lui, specialistii de pe piata imobiliara recomanda ca alegerea cea mai buna ar putea fi apartamentele care sunt situate in asamblurile rezindentiale.
            In aceste asambluri rezidentiale apartamentele disponibile sunt noi, cu finisaje si care se afla in blocuri noi, fara a exista vreun risc in caz de cutremur. In cazul in care nu esti hotarat si oscilezi intre apartamente noi si unele mai vechi, exista o serie de argumente care te-ar putea convinge sa alegi un apartament nou.


Apartamente in Sibiu


            Apartamente de ultima generatie

            Tot mai multi tineri isi cumpara locuinte situate in asambluri rezidentiale, deoarece aceste foarte bine dotate cu finisaje de ultima generatie, de calitate, oferindu-le celor care cumpara aceste apartamente tot confortul de care au nevoie. Dezvoltatorii imobiliari, in momentul construirii acestor ansambluri rezidentiale, s-au gadit la toate categoriile de oameni, atat la cei care isi permit si si sunt mai perfectionisti cat si la oameni care au salarii medii si nu sunt foarte pretentiosi.
            Aceste apartamente sunt inspirate de timpurile in care traim si de dorintele tinerilor, sunt foarte spatioase. Unele sunt dotate cu mobila si aparatura electrocasnica, pretul acestor apartamente este mai mare, dar asta se datoreaza faptului ca apartamentele sunt dotate cu mobilier de calitate si finisaje foarte scumpe.

            Aceste apartamente prezinta o serie de avantaje

            Daca iti cumperi un apartament din acest ansamblu rezidential, vei beneficia de o serie de avantaje, de care in alte blocuri nu beneficiai de ele. Cele mai apreciate avantaje sunt  locurile de parcare, toate ansamblurile rezidentiale au paza, in cazul in care ai copil acesta va avea acces la locurile special amenajate pentru copii, daca iti place sa practici diverse sporturi, ai posibilitatea sa mergi la sala, spa, fitness, teren de tenis,care sunt situate in apropierea locului in care locuiesti.
            Tot mai multi oameni isi doresc sa stea in afara orasului, deoarece zonele sunt mai linistite, singurul dezavantaj este ca faci putin mai mult pana in oras, iar in cazul in care lucrezi in oras, drmul zilnic este putin obositor.

            Intretinere mai ieftina

            Un alt avantaj care te-ar putea convinge sa-ti cumperi un apartament in aceste ansambluri rezidentiale este dat de faptul ca totul fiind nou, nu se vor intampla incidente care sa mareasca plata facturilor asa cum se intampla, de obicei in blocurile vechi cand se mai sparg anumite tevi si se produce o paguba foarte mare, cheltuiekli pe care trebuie sa ti le platesti singur. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu