miercuri, 30 martie 2016

Proprietarii de Vw Touareg stau linistiti caci scutul de motor le protejeaza masina

Scutul pentru motor tip VW Touareg a fost fabricat special pentru modelul Touareg al companiei germane producatoare de autoturisme si suv-uri, Volkswagen, cu sediul in Wolfsburg, Germania. Rolul acestuia este de a proteja partea de dedesubt a masinii impotriva factorilor externi.

Motorul, baia de ulei si cutia de viteza necesita o protectie suplimentara deoarece se pot avaria foarte usor daca se circula pe drumuri accidentate, cu multe gropi, denivelari, chiar si de la o lovitura a unei borduri mai inalte. Si praful sau pietricele care pot intra la compartimentul motor trebuie luate in considerare pentru ca in timp afecteaza buna functionare a motorul. Costul reparatiei unei defectiuni la aceste elemente ale masinii sunt mult mai mari comparativ cu pretul de achizitie al unui scut de motor VW Touareg, care se gaseste pe piata in jurul sumei de 300 lei in cazul celui fabricat din tabla de otel si mai ieftin cel din plastic.

Scutul de motor pentru VW Touareg metalic este construit din tabla de otel cu o grosime de 2-3 mm, protejeaza foarte bine deoarece este un material dur care nu se sparge si in plus este vopsit in camp electrostatic pentru o protectie suplimentara impotriva ruginei. Este foarte usor de montat pe sasiul masinii in gaurile de prindere facute de producator datorita accesoriilor incluse in pachet, respectiv a suruburilor de prindere, a piulitelor dar si a schemei de montaj. Deoarece nu este neaparat nevoie de personal specializat pentru prinderea lui pe masina, poate fi achizitionat online si livrat cu ajutorul unei firme de curierat sau poate fi ridicat personal de la sediul furnizorului. O varianta mai ieftina a acestui scut de motor pentru proprietarii de Touareg este achizitionarea lui de la un parc de dezmembrari auto, sau o alta sursa ce comercializeaza aceste produse second hand. Desi se scoate din buzunar o suma mai mica, nu exista nici o garantie ca aceste produse sunt la fel de bune ca si cele noi.

Prezentare Autohak

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu